Deák Manyi

Rúdtánc és rúdakrobatika, Showgirl Pole dance, Exotic Pole Dance

2011. őszén léptem be a Dollhouse-ba, az első rúdtánc órámra és ez a mozgásforma azóta a szenvedélyemmé vált.

Számomra a rúdtánc az erő és a nőiesség tökéletes kombinációja, melyben mindenki megtalálhatja önmagát.  Egy igazi kihívás, ami folyamatosan előre visz, mindemellett teljes kikapcsolódást nyújt.  2013-ban végeztem el a Rúdtánc prezenteri képzést, és azóta a Dollhouse Buda állandó trénereként dolgozom.  2016-ban fitness-insatruktori képesítést is szereztem.

A tanítás igazán fantasztikus feladat, melyben a vendégek fejlődése és sikereik még inkább elhivatottá tesznek.

Célom, hogy folyamatosan fejlődjek mind a rúdtánc oktatása, mind pedig az elemek kivitelezése szempontjából, valamint, hogy tanítványaim mindig elégedett mosollyal és büszkén sétáljanak ki az óráimról.

Mottóm: „ A lehetetlen nem létezik.”

Eredményeim:

Miss Poledance Hungary 2013 I. helyezett és az Év előadóművésze cím különdíja

World Pole Dance Championship 2014. és 2016. döntőse

European Championship of Aerial Acrobatics 2014 - Aerial Hoop Amateurs II. helyezett

Pole Theatre Italy Classique Semi-Pro 2016. II. helyezett

Exotic Pole Dance Contest Italy Professional 2016. V. helyezett

Pole Theatre Poland Classique Professional 2017. III.helyezett

Pole Theatre Hungary Classique Professional 2019. I.helyezett

 


Nagy Renáta Ildikó

Rúdtánc

2002 óta dolgozom táncosnőként, és 10 éve foglalkozom rúdtánccal.

A MACIVA Artista Stúdió növendéke voltam. 4 év mazsorett és 1 év társastánc múlttal is rendelkezem, valamint a DHARMA zenekar performance lánya és koreográfusa voltam.

Végzettségeim, eredményeim:

Magyar Légtornász Egyesület - Antigravity jóga tréner

Mandala Jóga Központ - Sportoktató (testépítés-fitness szakirány)

A Miss Poledance Hungary 2008. profi kategóriájának II. helyezettje

 


Engyel Réka

Rúdtánc és rúdakrobatika

Három évesen kezdtem táncolni, a művészi tornától kezdve, a jazz baletten és az akrobatikus rock and roll-on keresztül a show táncig sok műfajban képeztem magam. Végül a versenyaerobik vált a szenvedélyemmé.

A Fitness Akadémia aerobik edzői szakán végeztem, és azóta tartok aerobik órákat, több helyen is.

A rúdtánccal 2012-ben ismerkedtem meg, és azonnal beleszerettem. 2013-ban elvégeztem a rúdtánc prezenter tanfolyamot, majd elkezdtem oktatni a rúdtáncot is.

Verseny eredmények:

2002: FIG Országos bajnokság: I. Hely

2003: FIG Országos bajnokság: I. hely

2004: Magyar Kupa: II. hely

 


Ott-Balogh Katalin

Rúdtánc és rúdakrobatika

2012 óta tanítok a Dollhouse-ban. Fontos számomra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak az óráinkról.

A tanítás energiával tölt fel; ahogy látom a tanítványok folyamatos fejlődését én is töltődöm, sikereik az én büszkeségem is.

Végzettségeim:

Testnevelési Egyetem, okleveles testnevelő tanár és egészségtan tanár 2010, okleveles edző 2012

Dollhouse rúdtánc tréner  2011-2012

Baross Imre Artistaképző, artista 2019

Artista művész OKJ 2020

Eredményeim:

2011 Miss Poledance Tornaszövetség különdíja

2012 Pole-fitness Hungarian Open International Competition "The best tricks and combinations" díj

2013 Hungarian Pole Sport Championship 2. helyezett, "Best skills" különdíj

2014 Hungarian Pole Sport Championship 1. helyezett, "Best skills" különdíj, "Best performance" különdíj

 


Simon András

Pole Workout, Stretching

Már kisgyermek korom óta kiemelt szerepet játszik az életemben a sport és a művészet; versenyszerűen öttusáztam, illetve űztem küzdősportokat, majd a Magyar Állami Balettintézetben táncoltam éveken át.

A MACIVA (Magyar Cirkusz és Varieté) stúdiójában tanultam, majd a Baross Imre Artistaképzőben szereztem artista művész végzettséget.

Körbejártam a világot többek között statikus rúdszámommal, illetve trió emelőszámunkkal.  2016-ban a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon bronz díjat nyertem társaimmal, a Festival International du Cirque du Val d’Oise -on pedig közönségdíjat és a Cirque Nikouline de Moscou különdíját is megkaptuk.

A professzionális edzés elengedhetetlen számomra; a díjnyertes műsorszámok által igényelt erőnlét eléréshez szükséges fizikai megterhelést saját bőrömön tapasztalva fejlesztettem a leghatékonyabbra.

Várlak Benneteket óráimon!

 


Kudlák Eszter

Rúdtánc, rúdakrobatika, exotic, stretching, funkcionális tréning

Kiskorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a mozgás.

10 éves koromig kipróbáltam mindent, amire csak lehetőségem volt de végül az artista szakma szerelmese lettem.

2019-ben végeztem a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában, 2020-ban pedig artista művész végzettséget is szereztem.

2014-ben kezdetem rudazni, az artisaképzőben ez volt a fő számom, a zicc majd a kötél zsánerek mellett.

Iskolás éveim alatt számos cirkuszi előadásban szerepeltem eddig is: kínai rudas illetve kötél egyéni- és  csoportos számokkal egyaránt, a Fővárosi Nagycirkuszban, a Sziget fesztiválon és cirkusz fesztiválokon.

2019 óta a Grotesque Gimnastics új cirkusz formáció tagja vagyok, amellyel színpadi darabokat adunk elő, artista rekvizitek segítségével. több előadásunk volt már a Jurányi Házban, a Sziget-, az Ördögkatlan- és Művészetek völgye fesztiválokon.

Várlak szeretettel Téged is óráimon, akár rudazni, akár táncolni, erősíteni vagy nyújtani szeretnél!

 


Kovács Lídia

Aerial Trapeze, Aerial Silk

2019-ben végeztem a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában, 2020-ban pedig artista  végzettséget is szereztem.

10 éve dolgozom trapézon, 2015. óta ez a fő számom.

Iskolás éveim alatt szerepeltem cirkuszi előadásokban, illetve felléptem trapéz illetve silk egyéni- és csoportos számokban: az Anna and the barbies Fővárosi Nagycirkuszban tartott koncertjén, illetve az EYOF megnyitóján is, ahol 15 méter magasban dolgoztam artista társaimmal együtt.

Gyertek, lógjunk együtt!

 


Szabó Györgyi

Functional Training

Életemet végigkísérte a sport, 2 diplomám mellett testépítő - fitness sportedzővé váltam.

A mentális képességek fejlesztése mellett nagyon fontosnak tartom a test fejlesztését is, melyhez hozzá tartozik az erő, állóképesség, hajlékonyság. Óráimon igyekszem ezeket együtt fejlesztetni, változatos gyakorlatokkal és különböző eszközökkel (súlyzó, fitball, gumiszalag, tárcsa, stb.), a helyes kivitelezést és az egészségmegőrzést szem előtt tartva. Minden órára készülök, figyelembe veszem az egyének eltérő adottságait, igényeit, képességeit és a javítandó területeket. Hasznos tanácsokkal látom el a tanítványaimat az otthoni edzéssel és az étkezésekkel kapcsolatosan is. 

Ahogy hétről-hétre erősödsz óráimon, úgy egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal könnyebbek a gyakorlatok a rúdon/karikán is. Félelmeidet megpróbálom eloszlatni azáltal, hogy rávezető gyakorlatokat mutatok neked, amivel nem csak erősödsz, hanem biztonságosabban is fejlődhetsz a saját tempódban. Kedvenc mondásom: minden fejben dől el.

Gyere és erősödj velünk, meglátod, megéri!


Musitz Dóra

Yin Jóga

A Yoga Alliance által akkreditált jóga oktató vagyok. Rishikeshben (Észak-India) végeztem el a képzést és szereztem oklevelet.
Kislánykorom óta kóstolgatok különböző táncnyelveket, a klasszikus balett-től kezdve a Graham és Limón technikákon át az orkesztikáig.
Kiteljesedésemben viszont a jóga játszik kitüntetett szerepet.
Az Iyengar jóga alapossága, az Ashtanga szigora, keménysége és a Vinyasa flow dinamikája érintett meg leginkább, ezekből az irányzatokból merítve nap, mint nap gyakorolok.

 


Szabó Tamás

Jóga

Az Association for Yoga and Meditation-nél szereztem a Yoga Allience által akkreditált (200 HR RYT) oktatói minősítést Rishikeshben (India). A képzés során hatha, astanga és különböző dinamikus irányzatokat egyaránt gyakoroltam. Mestereim Yogi Chetan Mahesh, Trupteesh Nagaraj Hurikadale és Arvind Prasad voltak, de nagy hatást gyakoroltak rám a „nyugatiasabb” szellemben oktató olyan mesterek, mint Bryan Kest vagy Rodney Yee.

Elsősorban az Ashtanga, a Power és a Vinyasa flow stílusokat művelem, a dinamikus mozgásformák érdekelnek. Az ászana-gyakorlást a sportos testmozgás szellemében közelítem meg.

Ismerőseim fokozódó érdeklődésének, baráti hangulatú magánóráimat követő buzdításoknak köszönhetően vágtam bele az oktatásba. Oktatói tapasztalatra a Seregély klubban és a Mudita stúdióban tettem szert. Atletizáló múltamat, illetve harcművészeti gyakorlatomat (Magyar Wing Chun Szövetség) a jógában is kamatoztatom, hiszen mindegyikben közös a testtudat fejlesztése és önmagunk korlátainkkal való szembesülés.

2009-ben kezdtem jógával foglalkozni a harcművészet és különböző sportágak kiegészítéseként, illetve egészségmegőrző, stresszoldó hatása miatt. A dinamikus irányzatokban, különösen a power jógában találtam meg  azt a kihívást, ami a sportos múltamhoz a legközelebb állt, emellett vonz a dinamikus irányzatok kreatív szemlélete is. Az ászana-gyakorlás eredeti célja az egészséges test kialakítása volt, hogy a jógi mindenféle fizikai nyűgöktől mentesen meditálhasson. A jelen korba átültetve számomra ez az erős, könnyedén mozgó test kialakítását jelenti, melyben jó lenni, nem pedig börtönünknek érezzük. Ennek megtapasztalásában szeretnék közvetíteni kihívást jelentő, mégis lágy, dinamikus gyakorlatsorokkal.