Ott-Balogh Katalin

Rúdtánc és rúdfitness

2012 óta tanítok a Dollhouse Buda stúdióban. Fontos számomra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak az óráinkról.

Sokan kérdezik, hogy tudok egy nap ennyit tanítani; egész egyszerűen energiával tölt fel, ahogy látom a tanítványok folyamatos fejlődését, sikereik az én büszkeségem is.

Végzettségeim:

Testnevelési Egyetemen okleveles testnevelő tanár és egészségtan tanár 2010, Okleveles edző 2012

Dollhouse rúdtánc tréner  2011-2012

Eredményeim:

2011 Miss Poledance Tornaszövetség különdíja

2012 Pole-fitness Hungarian Open International Competition "The best tricks and combinations" díj

2013 Hungarian Pole Sport Championship 2. helyezett, "Best skills" különdíj

2014 Hungarian Pole Sport Championship 1. helyezett, "Best skills" különdíj, "Best performance" különdíj


Deák Manyi

Rúdtánc és rúdfitness, Showgirl poledance, Exotic poledance

 

2011. őszén léptem be a Dollhouse-ba, az első rúdtánc órámra és ez a mozgásforma azóta a szenvedélyemmé vált.

Számomra a rúdtánc az erő és a nőiesség tökéletes kombinációja, melyben mindenki megtalálhatja önmagát.  Egy igazi kihívás, ami folyamatosan előre visz, mindemellett teljes kikapcsolódást nyújt.  2013-ban végeztem el a Rúdtánc prezenteri képzést, és azóta a Dollhouse Buda állandó trénereként dolgozom.

A tanítás igazán fantasztikus feladat, melyben a vendégek fejlődése és sikereik még inkább elhivatottá tesznek.

Célom, hogy folyamatosan fejlődjek mind a rúdtánc oktatása, mind pedig az elemek kivitelezése szempontjából, valamint, hogy tanítványaim mindig elégedett mosollyal és büszkén sétáljanak ki az óráimról.

Mottóm: „ A lehetetlen nem létezik.”

Eredményeim:

- Dollhouse Amatőr Rúdtánc -és Légtorna Bajnokság Haladó Rúdtánc I. helyezett, Aerial Hoop III. helyezett

- Miss Poledance Hungary 2013 I. helyezett és az Év előadóművésze cím különdíja

- World Pole Dance Championship 2014. és 2016. döntőse

- European Championship of Aerial Acrobatics 2014 -Aerial Hoop Amateurs  II. helyezett

- Pole Theatre Italy Classique Semi-Pro 2016.  II. helyezett

- Exotic Pole Dance Contest Italy Professional 2016. V. helyezett

- Pole Theatre Poland Classique Professional 2017. III.helyezett

 


Floch Bernadett

Rúdtánc és rúdfitness, Gyerek rúdfitness

Kiskorom óta nagyon fontos szerepet játszik a sportolás az életemben. 5éves koromtól kezdtem el versenyszerűen szinkron úszni. Főleg csapatban és párosban versenyeztem. Csapat kategóriában többszörös országos bajnoknak mondhatom magam és több nemzetközi versenyen is dobogón állhattunk.

10 év után 15 évesen léptem be az első rúdtánc órámra. Egyből beleszerettem a sportágba és bár egy darabig a szinkronúszás mellett jártam a rúdtánc órákra, annyira jól éreztem magam a rúdon hogy a szinkronúszás szépen lassan kikerült az életemből (bár mai napig nagyon szeretem és minden nap eszembe jut az ott eltöltött idő,a megtanult dolgok).

A rúdtánc megtanított rá hogy megéri keményen dolgozni, legyen szó egy versenyről, egy trükkről a rúdon vagy bármi másról, mindig meglesz az eredménye. Örülök, hogy rátaláltam erre a sportágra és benne megtaláltam önmagam is.

Mottóm: ”Mindent lehet, csak akarni kell!"

Eredményeim:
Hungarian Pole Sport Championship 2013 junior kategóra I. helyezés és junior duo kategória I. helyezés
        International Pole Sport Championship 2013 junior kategória I. helyezés
        Europen Chapmionship Prague 2013 junior I. helyezés egyéni és páros kategóriában
         International Pole Sport Championship 2014 junior kategória I. helyezés

Pole Artistic Hungary 2015 IV. helyezés

Pole Theatre Rome 2016 Comedy Semi-Pro I.helyezés
Pole Theatre Hungary Comedy Professional I. helyezés

 


Varga Eszter

Rúdtánc és rúdfitness

Eredeti végzettségem szerint jogász-közgazdász vagyok. 15 éves koromig elsősorban zenével foglalkoztam, így nem nagyon sportoltam semmit, majd egy véletlen folytán találkoztam a karatéval, ami szerelem lett első látásra. Később belekóstoltam az aerobic, a futás, a jóga, a teremhoki, társastánc és a flamenco adta örömökbe is.

A rúdtáncra 2010-ben találtam rá, a Dollhouse berkein belül. Évekig versenyeztem párosban, ahol háromszoros magyar bajnokok is lettünk partneremmel. Később érdeklődésem a művészeti jellegű rúdtánc-versenyek felé tolódott, jelenleg a Pole Theatre Hungary társszervezője vagyok, emellett a Rúdvilág márka tulajdonosa. Fontosnak tartom a rúdtánc népszerűsítését mind hazánkban, mind határainkon túl.

OKJ-s fitnesz instruktori, valamint Dollhouse prezenteri szakirányú képesítésekkel rendelkezem.

A tanítás során az elemek pontos, energiatakarékos és esztétikus végrehajtására helyezem a hangsúlyt, valamint a változatosságra, a különböző tudásszinten levő tanítványok megfelelő motiválására. Saját tapasztalatból állíthatom, hogy ami ma nem ment, holnap már elképzelhető, hogy menni fog, mindehhez viszont kellő kitartás szükséges.

Eredményeim:

2012 – Miss Poledance Hungary (duó) - 1. helyezés, legjobb trükkök, legjobb előadás, legjobb kosztüm különdíja

2012 – World Pole Sport & Fitness Championships (duó) – 4. helyezés, legjobb kosztüm különdíja

2013 – Hungarian Pole Sport Championship (elit duó) – 1. helyezés

2013 – Pole Fitness Hungarian Open (elit duó) – 1. helyezés

2013 – European Pole Sport Championship (elit duó) – 4. helyezés

2016 – Pole Theatre Croatia – Pro Drama IV. hely

 

Nagy Renáta Ildikó

Rúdtánc és rúdfitness

2002 óta dolgozom táncosnőként, és 8 éve foglalkozom rúdtánccal.

A MACIVA Artista Stúdió növendéke voltam. 2009. év eleje óta 4 év mazsorett és 1 év társastánc múlttal rendelkezem.

A DHARMA zenekar performance lánya és koreográfusa voltam.

Végzettségeim, eredményeim:

Magyar Légtornász Egyesület - Antigravity jóga tréner

Mandala Jóga Központ - Sportoktató (testépítés-fitness szakirány)

A Miss Poledance Hungary 2008. profi kategóriájának II. helyezettje

 


Engyel Réka

Rúdtánc és rúdfitness

Három évesen kezdtem táncolni, a művészi tornától kezdve, a jazz baletten és az akrobatikus rock and roll-on keresztül a show táncig sok műfajban képeztem magam. Végül a versenyaerobik vált a szenvedélyemmé. A Fitness Akadémia aerobik edzői szakán végeztem, és azóta tartok aerobik órákat, több helyen is.

A rúdtánccal 2012-ben ismerkedtem meg, és azonnal beleszerettem. 2013-ban elvégeztem a rúdtánc prezenter tanfolyamot, majd elkezdtem oktatni a rúdtáncot is.

Verseny eredmények:

2002: FIG Országos bajnokság: I. Hely

2003: FIG Országos bajnokság: I. hely

2004: Magyar Kupa: II. hely


Simon András

Pole Workout, Pole Workout Extra, Stretching

 

Már kisgyermek korom óta kiemelt szerepet játszik életemben a sport és a művészet; versenyszerűen öttusáztam, illetve űztem küzdősportokat, majd a Magyar Állami Balettintézetben táncoltam éveken át.

A MACIVA (Magyar Cirkusz és Varieté) stúdiójában tanultam, ezt követően körbejártam a világot többek között statikus rúdszámommal, illetve trió emelőszámunkkal.

2016-ban a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon bronz díjat nyertem társaimmal, a Festival International du Cirque du Val d’Oise -on pedig közönségdíjat és a Cirque Nikouline de Moscou különdíját is megkaptuk. A professzionális edzés elengedhetetlen számomra; a díjnyertes műsorszámok által igényelt erőnlét eléréshez szükséges fizikai megterhelést saját bőrömön tapasztalva fejlesztettem a leghatékonyabbra.

Várlak Benneteket óráimon!


 

Tóth Gabriella

Aerial Hoop, Aerial Silk, Aerial Rope, Stretching

1999-ben végeztem az Állami Artistaképző Intézetben. Azóta többek között légtornászként dolgozom cirkuszokban,színházakban,parkokban,óceánjáró hajókon.
Azért, hogy folyamatosan lépést tartsak az aktuális trendekkel, újításokkal a mai napig képzem magam és utazok külföldre, azért, hogy neves légtornászok workshopjainmagánóráin vehessek részt. Artistaként és Anyaként is az a célom, hogy a maximumot hozzam ki magamból úgy, hogy a célokhoz vezető utam közben helyes és élvezetes legyen. Tanárként törekszem  arra, hogy a tanítványaim úgy sajátítsák el a technikai elemeket, hogy magabiztos tudással rendelkezzenek és kialakítsák magukban azt a fajta  hozzáállást, ami a légtornászathoz elengedhetetlen. Várok szeretettel mindenkit!

Szabó Györgyi

Pole Power

Életemet végigkísérte a sport, 2 diplomám mellett testépítő - fitness sportedzővé váltam. 

A mentális képességek fejlesztése mellett nagyon fontosnak tartom a test fejlesztését is, melyhez hozzá tartozik az erő, állóképesség, hajlékonyság. Óráimon igyekszem ezeket együtt fejlesztetni, változatos gyakorlatokkal és különböző eszközökkel (súlyzó, fittball, gumiszalag, tárcsa, stb.), a helyes kivitelezést és az egészségmegőrzést szem előtt tartva. Minden órára készülök, figyelembe veszem az egyének eltérő adottságait, igényeit, képességeit és a javítandó területeket. Hasznos tanácsokkal látom el a tanítványaimat az otthoni edzéssel és az étkezésekkel kapcsolatosan is. 

Ahogy hétről-hétre erősödsz óráimon, úgy egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal könnyebbek a gyakorlatok a rúdon/karikán is. Félelmeidet megpróbálom eloszlatni azáltal, hogy rávezető gyakorlatokat mutatok neked, amivel nem csak erősödsz, hanem biztonságosabban is fejlődhetsz a saját tempódban. Kedvenc mondásom: minden fejben dől el.

Gyere és erősödj velünk, meglátod, megéri!

 


Musitz Dóra

Jóga

A Yoga Alliance által akkreditált jóga oktató vagyok. Rishikeshben (Észak-India) végeztem el a képzést és szereztem oklevelet.
Kislánykorom óta kóstolgatok különböző táncnyelveket, a klasszikus balett-től kezdve a Graham és Limón technikákon át az orkesztikáig.
Kiteljesedésemben viszont a jóga játszik kitüntetett szerepet.
Az Iyengar jóga alapossága, az Ashtanga szigora, keménysége és a Vinyasa flow dinamikája érintett meg leginkább, ezekből az irányzatokból merítve nap, mint nap gyakorolok.
Ashtanga jógáról:
Áramló mozgás szünet nélkül, kardio edzéssel felérő intenzitású gyakorlatsor az egész test átnyújtásával. Minden porcikát megdolgoztató, egyensúlyelemekkel gazdagított, dinamikus és statikus erőelemeket váltogató frissítő gyakorlatsor. A jókedv és a szabadságérzet azonnal garantált. Játék a gravitációval és a határainkkal.


Szabó Tamás

Jóga

Az Association for Yoga and Meditation-nél szereztem a Yoga Allience által akkreditált (200 HR RYT) oktatói minősítést Rishikeshben (India). A képzés során hatha, astanga és különböző dinamikus irányzatokat egyaránt gyakoroltam. Mestereim Yogi Chetan Mahesh, Trupteesh Nagaraj Hurikadale és Arvind Prasad voltak, de nagy hatást gyakoroltak rám a „nyugatiasabb” szellemben oktató olyan mesterek, mint Bryan Kest vagy Rodney Yee.

Elsősorban az Ashtanga, a Power és a Vinyasa flow stílusokat művelem, a dinamikus mozgásformák érdekelnek. Az ászana-gyakorlást a sportos testmozgás szellemében közelítem meg.

Ismerőseim fokozódó érdeklődésének, baráti hangulatú magánóráimat követő buzdításoknak köszönhetően vágtam bele az oktatásba. Oktatói tapasztalatra a Seregély klubban és a Mudita stúdióban tettem szert. Atletizáló múltamat, illetve harcművészeti gyakorlatomat (Magyar Wing Chun Szövetség) a jógában is kamatoztatom, hiszen mindegyikben közös a testtudat fejlesztése és önmagunk korlátainkkal való szembesülés. 

Hitvallás

2009-ben kezdtem jógával foglalkozni a harcművészet és különböző sportágak kiegészítéseként, illetve egészségmegőrző, stresszoldó hatása miatt. A dinamikus irányzatokban, különösen a power jógában találtam meg  azt a kihívást, ami a sportos múltamhoz a legközelebb állt, emellett vonz a dinamikus irányzatok kreatív szemlélete is. Az ászana-gyakorlás eredeti célja az egészséges test kialakítása volt, hogy a jógi mindenféle fizikai nyűgöktől mentesen meditálhasson. A jelen korba átültetve számomra ez az erős, könnyedén mozgó test kialakítását jelenti, melyben jó lenni, nem pedig börtönünknek érezzük. Ennek megtapasztalásában szeretnék közvetíteni kihívást jelentő, mégis lágy, dinamikus gyakorlatsorokkal. 


Timár Krisztina

Beautyrobic (Hétfő, Szerda, Péntek)

Szuper aktív, sportokat kedvelő, igazi nő vagyok! 2015 júniusban rátaláltam egy fergeteges, minden ízében nőies mozgásformára, a Beautyrobic-ra!

Szerelem volt első látásra, mivel imádok táncolni! Nívódíjas balett táncosként lételemem a mozgás, az egészséges életmód és az, hogy minél több ember érezze meg az óráimon a mozgás és a sport örömét!

Célom az egészségtudatosságra nevelés, és a harmonikus, kiegyensúlyozott életmód kialakítása! Nőként folyamatosan erre törekszem! Nemzetközi aerobik sportoktató végzettséggel rendelkezem.

ERŐ, VITALITÁS, EGÉSZSÉG, NŐIESSÉG! Beautyrobic-on mindezt egyben megkaphatod!


Nagy Katalin

Beautyrobic (Kedd, Csütörtök)

Gyermek korom óta a mozgás tölti ki az életem. 3 évesen művészi tornával kezdtem, majd leigazolt versenyzőként folytattam 6-18 éves korig. Egyéniben és csapatban dobogós helyezéssel is büszkélkedhetek, itthoni és nemzetközi színekben. Közben rátaláltam a táncra, ami szerelemmé vált a mai napig. 14 évesen az Erica C. tánciskolában kezdtem pályafutásomat. Velük 10 évig dolgoztam (koncertek, divatbemutatók klippek, fesztiválok...). Később a Nemzeti színházban és a Mikroszkóp színpadon is kaptam szerződést. 6 évig a luxor tánckarában voltam oszlopos tag aztán ezt a lottó show váltotta fel a mai napig.

További munkáim: A Dal, The Voice, Sztárban sztár, Rising Star, Rippel show, Moulin Rouge Bp. Loca Chichas, Filmes szereplések: Egy szoknya egy nadrág, Coming out.

Costa luxushajón dolgoztam, táncos énekes show műsorban, 1998-2005ig aerobic oktatóként is helyt álltam különböző fitness termekben. Gyerekeknek koreografáltam versenygyakorlatokat a fitness és show tánc világában.

Tanulmányaim:
ELTE Tanárképző Főiskola, TTK. 1999-2002.
Fitness Akadémia, Aerobic és Rekreációs sportedző 1999-2000.
Sportoktató, RG. szakképesítés 1998.

Várlak szeretettel, ha Te is a sportosabb női oldalad szeretnéd előtérbe helyezni!