Az Association for Yoga and Meditation-nél szereztem a Yoga Allience által akkreditált (200 HR RYT) oktatói minősítést Rishikeshben (India). A képzés során hatha, astanga és különböző dinamikus irányzatokat egyaránt gyakoroltam. Mestereim Yogi Chetan Mahesh, Trupteesh Nagaraj Hurikadale és Arvind Prasad voltak, de nagy hatást gyakoroltak rám a „nyugatiasabb” szellemben oktató olyan mesterek, mint Bryan Kest vagy Rodney Yee.

Elsősorban az Ashtanga, a Power és a Vinyasa flow stílusokat művelem, a dinamikus mozgásformák érdekelnek. Az ászana-gyakorlást a sportos testmozgás szellemében közelítem meg.

Ismerőseim fokozódó érdeklődésének, baráti hangulatú magánóráimat követő buzdításoknak köszönhetően vágtam bele az oktatásba. Oktatói tapasztalatra a Seregély klubban és a Mudita stúdióban tettem szert. Atletizáló múltamat, illetve harcművészeti gyakorlatomat (Magyar Wing Chun Szövetség) a jógában is kamatoztatom, hiszen mindegyikben közös a testtudat fejlesztése és önmagunk korlátainkkal való szembesülés.

2009-ben kezdtem jógával foglalkozni a harcművészet és különböző sportágak kiegészítéseként, illetve egészségmegőrző, stresszoldó hatása miatt. A dinamikus irányzatokban, különösen a power jógában találtam meg  azt a kihívást, ami a sportos múltamhoz a legközelebb állt, emellett vonz a dinamikus irányzatok kreatív szemlélete is. Az ászana-gyakorlás eredeti célja az egészséges test kialakítása volt, hogy a jógi mindenféle fizikai nyűgöktől mentesen meditálhasson. A jelen korba átültetve számomra ez az erős, könnyedén mozgó test kialakítását jelenti, melyben jó lenni, nem pedig börtönünknek érezzük. Ennek megtapasztalásában szeretnék közvetíteni kihívást jelentő, mégis lágy, dinamikus gyakorlatsorokkal.