A Dollhouse Stúdió (továbbiakban Stúdió) órarendje szerinti órákra való helyfoglaláshoz alkalmazott Gerisoft rendszer (dollhouse.gerisoft.hu) felületére való regisztrációhoz a teljes név, az email cím, a mobiltelefonszám és születési dátum (év/hó/nap) személyes adatok megadása szükséges. Fénykép megadása opcionális. Ezeket a tagsági adatokat egyedi tagsági vonalkód alatt tárolja a rendszer. A mozgásprogramban részt vevő tag hitelesítő aláírását  kizárólag az első óra előtti és az adatvédelmi tájékoztató megismeréséről szóló tagi nyilatkozat céljából tároljuk.

 A Gerisoft foglalási rendszeren keresztül időszaki hírlevelek, valamint generált rendszer emailek kerülnek kiküldésre a megadott email címre. Az időszakos hírlevelek érkezését a Gerisoft felület tagsági vonalkódokhoz tartozó vezérlőpult oldalán található, erre vonatkozó leválasztható igen/nem választásával lehet beállítani saját hatáskörben.  A hírlevelek a Stúdió programjairól, eseményeiről és kedvezményekről, valamint a szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb információkról szóló tájékoztatást tartalmaznak. A generált rendszer emailek automatikusan kerülnek kiküldésre foglalás vagy foglalás törlése esetén.

A Gerisoft foglalási rendszerben lévő személyes adatokat a rendszert létrehozó Gerisoft Stúdió Kft (2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.) tárolja, a vonatkozó adatkezelési tájékoztatója elérhető a https://gerisoft.hu/files/Adatkezelesi-tajekoztato_GeriSoft.pdf címen. Az adatokhoz Gerisoft Stúdió Kft rendszergazdáján kívül a Stúdiót üzemeltető jogi személy ügyvezetője, illetve a recepciós feladatokat ellátó munkatárs és tanárok férnek hozzá.

A Gerisoft rendszerben kezelt személyes adatokat sem az adatkezelő, sem az adatfeldolgozó nem adja át sem harmadik fél, sem az EGT-n kívüli ország számára. A Gerisoft rendszerben tárolt  személyes adatokat a Stúdiót üzemeltető jogi személy sport-és szabadidős képzés szolgáltatásának megszüntetését követően maximum 3 évig tárolja.

A Gerisoft rendszerbe történt regisztrációval létrehozott tagságod és személyes adataid törlését bármikor kérheted a buda@dollhouse.hu email címen, a tárgy mezőben a „tagság törlése iránti kérelem” szöveget a levéltörzsben pedig a tagsági vonalkód számát feltüntetve. A Gerisoft rendszerben tárolt személyes adataidról a rendszer vezérlőpult oldalán, illetve a buda@dollhouse.hu email címen kaphatsz tájékoztatást, a tárgy mezőben „információ kérése a tárolt adatokról” szöveget, a levéltörzsben pedig a tagsági vonalkód számot feltüntetve. Az adatvédelmet érintő megkeresésekre 30 napon belül válaszolunk.

 Az adatvédelemért és az adatfeldolgozásért a Stúdiót üzemeltető jogi személy (Arebmus Kft, 1114 Budapest, Villányi út 6. I/9.) a felelős. Jogorvoslati lehetőséggel és panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (levelezési cím: 1530 Bp.Pf.5., telefon: 0613911400, www.naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu) lehet fordulni.

Kelt Budapesten, 2018. május 25-én.