Az órarendben meghirdetett csoportos óráink nyitottak, azokra bárki, bármikor becsatlakozhat. Az egyes órákat érintő egyedi követelmények, valamint az egyes órákat bemutató rövid ismertetők az Óratípusaink menüpontban találhatóak.

HELYFOGLALÁS

A csoportos órákra előzetes bejelentkezés szükséges online felületünkön keresztül. A rendszer használatához szükség van egy előzetes regisztrációra, melyet e-mailben tudsz kezdeményezni.

regisztrációhoz el kell küldened nekünk teljes nevedet, e-mail címedet, telefonszámodat és születési dátumodat a buda@dollhouse.hu címre, amelyek alapján hozzáférést biztosítunk Neked a rendszerhez, és a használathoz szükséges információkat válaszemail-ben küldjük meg Neked. (A személyes adatok kezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően gondoskodunk.)

A válasz e-mailben elküldjük Neked tagsági számodat (vonalkódod), ezzel és az e-mail címeddel tudsz majd belépni  rendszerünkbe, a http://dollhouse.gerisoft.hu linkre kattintva.

Több nappal előre is tudsz az órákra helyet foglalni a rendszerben. A hétköznap délutáni órákra aznap 14.00 óráig tudsz helyet foglalni, és addig is tudod törölni a foglalásodat a rendszerben.

A hétköznap reggeli és délelőtti órákra előző nap 20.00 óráig tudsz helyet foglalni és addig is tudod törölni a foglalást a rendszerben. A szombati órákra pénteken 14.00-ig tudsz helyet foglalni és addig is tudod törölni a foglalást a rendszerben.

A 20.00 és 14.00 órai határidők után telefonon, emailen, Messengeren keresztül tudsz érdeklődni az aznapi órán lévő szabad helyek iránt, és ugyanígy tudod módosítani vagy lemondani a foglalásodat.

Amennyiben a lefoglalt időpontot nem törölted, és nem is jelezted felénk egyéb elérhetőségeinken, hogy nem tudsz részt venni az órán az óra kezdete előtt legalább 1 órával, úgy az óra kifizetésre (vagy bepecsételésre) kell kerüljön.

Mielőtt elindulsz hozzánk, kérlek, vedd figyelembe, hogy a Stúdió területén kerékpár vagy roller tárolására nincs lehetőség, és a társasház sem rendelkezik kerékpártárolóval.

Óráinkról röviden

A rúd 1. szint, 2.szint, 3.szint, 4.szint, és 5. szint elnevezést tartalmazó órákon a rúd-szintrendszerünkre épülő trükköket és trükk-kombinációkat oktatunk. (Az 1.szint kezdőt, 5.szint profit jelent.)  Ezeken az órákon nem használunk sem magassarkú sem egyéb cipőt. Az 1.szintű rudas órához bárki csatlakozhat, előzetes tudás nélkül is.

A showgirl pole dance, az exotic pole dance és az exotic old school

óráinkon a szintes órákon megtanult és egyéb, az adott stílusra jellemző tánc- és trükk elemeket kombináló, óráról-órára új, egyedi koreográfiát tanítunk. A showgirl órán a platformos magassarkú cipő és a térdvédő ajánlott, az exotic órákon pedig kötelező.

A Pole&Flag Workout órán a szintrendszerben szereplő egyes nehezebb trükkök alaposabb kidolgozására van lehetőség, illetve rúdon bemutatott zászló (human flag) variációkat oktatunk egyéb erőelemek (mérlegek, planch-ek) mellett, míg akrobatika óráinkon handstand, kézenátfordulások és egyéb akro trükkük gyakorlására van lehetőség.

Váruk szeretettel mindenkit a rudas órák mellet artista levegős (Aerial Hoop, Aerial Silk, Aerial Straps, Aerial Rope, Aerial Chains, Aerial Trapeze ), és stretching óráinkra is!

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül, állunk rendelkezésedre.

Várunk szeretettel óráinkon!