Óráink

A rúd 1. szint, 2.szint, 3.szint 4.szint, és 5. szint elnevezést tartalmazó órákon a rúd-szintrendszerünkre épülő trükköket és trükk-kombinációkat oktatunk. Ezeken az órákon nem használunk sem magassarkú sem egyéb cipőt.

A showgirl pole dance és az exotic pole dance óráinkon a szintes órákon megtanult és egyéb, az adott stílusra jellemző tánc- és trükk elemeket kombináló, óráról-órára új, egyedi koreográfiát tanítunk. A showgirl órán a platformos magassarkú cipő és a térdvédő ajánlott, az exotic órákon pedig kötelező.

A Pole Workout órán rúdon bemutatott zászló (human flag) variációkat oktatunk egyéb erőelemek (mérlegek, planch-ek) mellett.

Váruk szeretettel mindenkit a rudas órák mellet artista levegős, erősítő és streching óráinkra is!

A csoportos óráink nyitottak, azokra bárki, bármikor becsatlakozhat. Az egyes órákat érintő egyedi követelményekről, valamint az egyes órák bemutató rövid ismertetők az Óratípusaink alpontban találhatóak.

 

Helyfoglalás

MINDEN csoportos órára előzetes bejelentkezés szükséges online felületünkön keresztül! A rendszer használatához szükség van egy előzetes regisztrációra, melyet e-mailben (buda@dollhouse.hu) tudsz megtenni.

A regisztrációhoz el kell küldened nekünk e-mail címedet, telefonszámodat és születési dátumodat a buda@dollhouse.hu címre, amelyek alapján hozzáférést biztosítunk Neked a rendszerhez.

A személyes adatok kezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően gondoskodunk.

Amikor a regisztrációdat elvégeztük és hozzáférésedet létrehoztuk, fogsz kapni egy értesítő e-mailt arról, hogy regisztrációd megtörtént.

A visszaigazoló e-mailben elküldjük Neked tagsági számodat (vonalkódod). Ezzel a számmal és e-mail címeddel tudsz majd belépni  rendszerünkbe, az alábbi linkre kattintva:

http://dollhouse.gerisoft.hu

E-mail címeddel és vonalkódoddal tudsz belépsz a Vendég profilban az Online rendszerünkbe, és már csak ki kell választanod a "NAPTÁR"-nál a kívánt napot, amire rákattintva megjelennek a Stúdió termei és azon belül az adott nap órái.

Amire szeretnél jönni, kattints rá, és foglald le helyedet, melyről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni.

Amennyiben egy óra "piros" jelzéssel van jelöve, az azt jelenti, hogy adott pillanatban nincsen több szabad hely az órára, érdemes ilyenkor később is megpróbálni!

Több nappal előre is tudsz foglalni, legkésőbb viszont aznap 14:00-ig! Eddig az időpontig tudod online "lemondani" foglalásodat is, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudsz jönni. Hétvégi óra esetén pénteken 14:00-ig lehet bejelentkezni.

Amennyiben a lefoglalt időpontot nem törölted, és nem is jelezted felénk előre, hogy nem tudsz részt venni az órán, úgy az óra kifizetésre, vagy bepecsételésre kerül.

Miért jó az Online rendszer használata?

Mindig elérhető! Nem függ a Stúdió nyitvatartási idejétől vagy a telefonos ügyfélszolgálati időtől.

Ingyen van! Nem kell sms-t írnod, telefonálnod.

Nem csak aznapra tudsz bejelentkezni! Ha tudod pár nappal előre, hogy biztosan szeretnél jönni, be tudsz előbb is jelentkezni programjainkra!

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül, állunk rendelkezésedre.

Várunk szeretettel óráinkon!