Óráink

Az 1. szint, 2.szint, 3.szint 4.szint, és 5. szint elnevezést tartalmazó órákon a szintrendszerünkre épülő rudas trükköket és trükk-kombinációkat oktatunk.

Az egyes óráinkról az Óratípusaink alpontjában található rövid ismertető.

Helyfoglalás

http://dollhouse.gerisoft.hu/

MINDEN csoportos órára előzetes bejelentkezés szükséges online felületünkön keresztül!

A rendszer használatához szükség van egy előzetes regisztrációra, melyet e-mailben (buda@dollhouse.hu) tudtok megtenni.

A regisztrációt mindösszesen egyszer kell megtenned, és pár percet vesz igénybe.

Ehhez szükséges elküldened nekünk e-mail címedet, telefonszámodat és születési dátumodat a buda@dollhouse.hu címre. A személyes adatok kezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően gondoskodunk.

Amikor a regisztrációdat elvégeztük és hozzáférésedet létrehoztuk, fogsz kapni egy értesítő e-mailt arról, hogy regisztrációd megtörtént.

A visszaigazoló e-mailben elküldjük Neked tagsági számodat (vonalkódod). Ezzel a számmal és e-mail címeddel tudsz majd belépni  rendszerünkbe, az alábbi linkre kattintva:

http://dollhouse.gerisoft.hu

(alul válaszd ki a VENDÉG belépést, NE a KEZELŐT)

E-mail címeddel és vonalkódoddal tudsz belépsz Online rendszerünkbe, és már csak ki kell választanod a "NAPTÁR"-nál a kívánt napot, amire rákattintva megjelennek a Stúdió termei és azon belül az adott nap órái.

Amire szeretnél jönni, kattints rá, és foglald le helyedet, melyről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni.

Amennyiben egy óra "piros" jelzéssel van jelöve, az azt jelenti, hogy adott pillanatban nincsen több szabad hely az órára, érdemes ilyenkor később is megpróbálni!

Több nappal előre is tudsz foglalni, legkésőbb viszont aznap 14:00-ig! Eddig az időpontig tudod online "lemondani" foglalásodat is, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudsz jönni. Hétvégi óra esetén pénteken 14:00-ig lehet bejelentkezni.

Amennyiben a lefoglalt időpontot nem törölted, és nem is jelezted felénk előre, hogy nem tudsz részt venni az órán, úgy az óra kifizetésre, vagy bepecsételésre kerül.

Miért jó az Online rendszer használata?

Mindig elérhető! Nem függ a Stúdió nyitvatartási idejétől vagy a telefonos ügyfélszolgálati időtől.

Ingyen van! Nem kell sms-t írnod, telefonálnod.

Nem csak aznapra tudsz bejelentkezni! Ha tudod pár nappal előre, hogy biztosan szeretnél jönni, be tudsz előbb is jelentkezni programjainkra!

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül, állunk rendelkezésedre.