Óráink

A rúd 1. szint, 2.szint, 3.szint, 4.szint, és 5. szint elnevezést tartalmazó órákon a rúd-szintrendszerünkre épülő trükköket és trükk-kombinációkat oktatunk. (Az 1.szint kezdőt, 5.szint a profit jelent.)  Ezeken az órákon nem használunk sem magassarkú sem egyéb cipőt.

A showgirl pole dance és az exotic pole dance óráinkon a szintes órákon megtanult és egyéb, az adott stílusra jellemző tánc- és trükk elemeket kombináló, óráról-órára új, egyedi koreográfiát tanítunk. A showgirl órán a platformos magassarkú cipő és a térdvédő ajánlott, az exotic órákon pedig kötelező.

A Pole&Flag Workout órán a szintrendszerben szereplő egyes nehezebb trükkök alaposabb kidolgozására van lehetőség, illetve rúdon bemutatott zászló (human flag) variációkat oktatunk egyéb erőelemek (mérlegek, planch-ek) mellett.

Váruk szeretettel mindenkit a rudas órák mellet artista levegős (Aerial Hoop, Aerial Straps, stb.), és stretching óráinkra is!

Az órarendben meghirdetett csoportos óráink nyitottak, azokra bárki, bármikor becsatlakozhat. Az egyes órákat érintő egyedi követelmények, valamint az egyes órákat bemutató rövid ismertetők az Óratípusaink alpontban találhatóak.

Helyfoglalás

A csoportos órákra előzetes bejelentkezés szükséges online felületünkön keresztül. A rendszer használatához szükség van egy előzetes regisztrációra, melyet e-mailben tudsz kezdeményezni.

regisztrációhoz el kell küldened nekünk e-mail címedet, telefonszámodat és születési dátumodat a buda@dollhouse.hu címre, amelyek alapján hozzáférést biztosítunk Neked a rendszerhez, a használathoz szükséges információkat válaszemil-ben küldjük meg Neked.

A visszaigazoló e-mailben elküldjük Neked tagsági számodat (vonalkódod). Ezzel a számmal és az e-mail címeddel tudsz majd belépni  rendszerünkbe, a http://dollhouse.gerisoft.hu linkre kattintva.

Több nappal előre is tudsz az órákra helyet foglalni, legkésőbb viszont aznap 14:00-ig! Eddig az időpontig tudod online lemondani foglalásodat is, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudsz jönni. A szombati órákra pénteken 14:00-ig lehet bejelentkezni.

Amennyiben a lefoglalt időpontot nem törölted, és nem is jelezted felénk egyéb elérhetőségeinken, hogy nem tudsz részt venni az órán az óra kezdete előtt legalább 1 órával, úgy az óra kifizetésre (vagy bepecsételésre) kell kerüljön.

A személyes adatok kezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően gondoskodunk.

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül, állunk rendelkezésedre.

Várunk szeretettel óráinkon!