A DOLLHOUSE Magyarország első pole dance és pole fitness stúdiója, mely 2003-ban lett alapítva. Ma is az egyetlen Stúdió szintrendszerrel és szintvizsgával, hogy az alapoktól a mester szintig biztonságban legyél a mozgásforma gyakorlása során! 

 

Mi is az a 'pole dance' ?

A pole dance (rúdtánc) szabadidős sport-tevékenység, a tánc, a gimnasztika és az akrobatika egyik formája, ahol a részt vevők egy függőleges, krómozott fém rúd segítségével adják elő produkciójukat, akrobatikus trükköket, erő-, hajlékonysági és különböző talaj-elemeket mutatnak be.

A rúdtánc a szórakoztatás egy formája is, de ma  már távol áll a füstös bároktól, sokkal inkább köthető a sporthoz és a cirkuszművészethez.

Az erő, az egyensúlyérzék, a jó mozgáskoordináció nélkülözhetetlen ebben a szabadidős tevékenységben. Ez sok gyakorlást és időt igényel. Ezért a rúdtánc manapság már a testedzés egyik közkedvelt formája is; stúdiók, versenyek és nemzetközi szövetségek is társulnak hozzá. Mindemellett egyre többek szemében az önkifejezés egyik művészi eszközévé is válik.

A rúdtánc irányzatai sokszínűek és szerteágazóak, mindenki megtalálja az egyéniségéhez közel állót, legyen szó akár fitness edzésről, erősítésről, alakformálásról, táncról vagy nőiességről...

Világszerte számos rúdtánc versenyt rendeznek, s nő azoknak a száma, akik szeretnék ezt a mozgásformát sporttá nyilváníttatni. Az igazi versenyek így elszakadhatnának a sztereotípiáktól, és atlétikai elemekre, valamint az előadóművészi teljesítményre asszociálna mindenki a színpadi vetkőzés helyett.


5 tipp amiért a DOLLHOUSE-t válaszd: 
 

 1. Több, mint 10 féle óratípus, komplex edzésterv, mozgáskoordináció és testtudat fejlesztéssel, alakformálással és a mozgás örömével.  Nincs szükséged arra, hogy más edzőteremekbe látogass, nálunk össze tudod állítani trénereink segítségével az edzéstervedet, legyen szó akár alakformálásról, fogyásról, hajlékonyságról  vagy állóképesség növelésről.

2. Akkreditált képzettséggel rendelkező trénerek: sport oktatók, táncpedagógusok és fitness szakemberek, valamint artisták oktatnak Stúdiónkban.

3. Jó hangulat és befogadó közösség vár Téged a hét minden napján Stúdiónkban! Óratípusainkat és órarendünket folyamatosan a Vendégeink igényei szerint alakítjuk és frissítjük.

4. A Stúdiónkban elsajátított tudással bátran versenyezhetsz, legyél akár kezdő vagy profi! A versenyfelkészüléseset Trénereink segítik.

5. 100% pénzvisszafizetési garancia! Ha nem voltál elégedett az órával, visszafizetjük az óra árát!  Nincs kockázat, csak nyerhetsz velünk!

 

Hogyan lehet bejelentkezni az órákra?

Az óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges az online rendszerünkön keresztül. Az online rendszerbe regisztrálni a név, e-mail cím, mobiltelefonszám és születési dátum adatoknak a buda@dollhouse.hu email címre történő megküldésével lehet. A személyes adatok kezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően gondoskodunk.