2015-ben kezdtem el rudazni, 2016-ban lettem fitness instruktor, és ekkor végeztem el a Dollhouse rúdtánc prezenteri képzését is.

2016 óta vagyok a Stúdió vezetője, 2019 óta pedig egyben a Dollhouse tulajdonosa is.

Minden, amit a nálunk oktatott mozgásformákról tudok, azt Stúdiónk kiemelkedő szaktudású trénereitől tanultam én magam is, illetve erre a tudásra alapozva fejlesztem folyamatosan tovább ma is.

A rúdtáncot Deák Manyi és Balogh Kata szerettette meg velem. A zászlóvariációk és erőelemek elsajátításában, valamint hajlékonyságom fejlesztésében pedig Simon András, többek közt a Cirque du Soleil és The 7 Fingers artistaművésze volt a mesterem. A kötél tudományom alapjait Tóth Gabi artistaművésznek köszönhetem. Tanítványainkkal együtt abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy az Aerial Straps (gurtni) szépségeit a Cirque du Soleil társulatban artistaként majd edzőként is világhírnévre szert tett Markocsány Lóránt segítségével ismerhetem meg, aki révén az Aerial Chains szerelmese is lettem. Büszkén mondhatom azt is, hogy Lóránt fájóan korai halálát követően Zelei Zoltán Zsolt és Frányó Viktor -szintén a Cirque du Soleil társulat artistái- kezei alatt fejleszthetem még ma is tovább gurtni tudásomat.

Mivel a Stúdiót is én vezetem, csak néhány csoportos órát és magánórát tudok mellette vállalni, sajnos. De ezeken az órákon is, éppúgy mint a mindennapok egyéb, a Stúdiót érintő teendőiben, szívemet-lelkemet teszem bele, Értetek.

Szeretettel várlak Titeket a Stúdióban!