Mit is jelent a szintrendszer?

A karika szintrendszerünkben 4 szint van, melyeket az egyestől a négyes számjegyig jelölünk. Az egyes szint a kezdő, a négyes szint pedig a haladók közt a legmagasabb szintet jelöli.

Az egyes szintek egymásra épülnek, magasabb szintre sikeres szintvizsgát követően lehet lépni.

Az ingyenes csoportos szintvizsgák havonta kerülnek megrendezésre. Szintvizsgát magánóra keretében is lehet tenni. A csoportos szintvizsgák időpontjait a Stúdió honlapján, Facebook oldalán, és a Stúdió közös helyiségeiben tesszük közzé. A szintvizsgára jelentkezni a Stúdió elérhetőségein lehet.

A szintrendszer egyes szintjei, a fokozatosság elvét követve, technikailag és erőnlétileg is egyre nehezebb pózokat, forgásokat, dinamikus elemeket és trükköket tartalmaznak. Ezzel lépésről - lépésre készítjük fel és erősítjük meg az izmokat az egyre nagyobb és bonyolultabb fizikai igénybevételt követelő gyakorlatokra

Az egyes szintek tartalma és követelményei*

1.szint

 

* A szintrendszer a Dollhouse Buda Stúdiót üzemeltető Arebmus Kft tulajdona. A szintrendszer egészét vagy részletét bármilyen formában felhasználni a "Dollhouse Buda Stúdió, www.buda.rudtanc.hu" mint forrás egyértelmű és jól látható megjelölésével, az üzemeltető előzetes jóváhagyását követően lehet.