Első óra előtt

Amennyiben először jársz Stúdiónkban, kérlek 15 perccel kezdés előtt érkezz, mert szükséges lesz egy első óra előtti tájékoztatót és nyilatkozatot kitöltened, mely aláírásával garantálod, hogy az órán való részvételedet semmi nem akadályozza, és saját felelősségre veszel részt az órákon.

Kérlek, tájékozódj előre weboldalunkon az Óratípusaink menüpontban, hogy nmilyen viselet szükséges az adott órán, amit látogatsz.

Bejelentkezés az órákra

A létszám kényelmetek érdekében limitált minden óránkra.  Az órákra az online rendszerünkön keresztül tudsz bejelentkezni.

Az online rendszerbe regisztrálni a teljes név, az email cím, a mobiltelefonszám és születési dátum megadásával lehet a buda@dollhouse.hu email címen. A regisztrációs kérelmekre 24 órán belül válaszolunk.
A hétköznap délutáni órákra aznap 14:00-ig tudsz bejelentkezni online, és foglalásod addig is tudod online lemondani.

A hétköznap reggeli és délelőtti órákra előző nap 20:00-ig tudsz helyet foglalni online, és addig is tudod törölni a foglalásodat online.

A szombati órákra pénteken 14:00-ig tudsz bejelentkezni és törölni a foglalásodat online.

A 14.00 és 20:00 órai határidők után a Stúdiónkban telefonon, emailen, a Facebook-on keresztül privát üzeneteben, vagy a Messengeren privát üzenetben, vagy az egyes létrehozott Messenger csoportokon keresztül tudsz érdeklődni az aznapi órákon lévő szabad helyek iránt, és ugyanígy tudod módosítani vagy lemondani is a foglalást. A határidőkön belül le nem mondott órák árát meg kell téríteni a Stúdió részére.

A személyes adatokat az Adatvédelmi tájékoztatóban részletezett módon kezeljük.

Mielőtt elindulsz hozzánk, kérlek, vedd figyelembe, hogy a Stúdió területén kerékpár vagy roller tárolására nincs lehetőség, és a társasház sem rendelkezik kerékpártárolóval.

Nyílt, csoportos órák

Nyílt csoportos óráinkra bármikor be lehet kapcsolódni, nem szükséges előre bérletet vagy órajegyet vásárolni, elegendő, ha 15 perccel az óra kezdése előtt érkezel.

A nyílt csoportos órán nem garantált, hogy 1 fő használ egy eszközt.

A nyílt csoportos órákon tilos  mindenféle kép- és hang anyag rögzítése a résztvevő Tanítványok személyiségi jogai maximális érvényesítése érdekében. Fotó vagy videó felvételére nyílt csoportos órák közötti szünetben akkor van lehetőség, ha biztosítható, hogy a  felvételeken más személy -annak készítőjén kívül- nem szerepel, illetve tilos bármilyen fórumon megosztani olyan kép- és hanganyagot, amin a felvétel készítőjén kívül más is szerepel.

Nyílt, csoportos bérleteink nem átruházhatóak.

Nyílt, csoportos bérleteknél a bérlet lejáratát semmilyen indokkal nem áll módunkban meghosszabbítani, kizárólag betegség esetén, melyet hivatalos orvosi igazolással szükséges igazolni. A bérlet az igazoláson szereplő naptári napok számával hosszabbodik.

 

Zárt csoportos órák és magáncsoportok

Fix, előre meghatározott időpontban és létszámmal működnek.

Előre szükséges bérletet vagy jegyet váltani, melyet  személyesen a Stúdiónk recepcióján lehet befizetni, a recepció nyitva tartása alatt.

A zárt csoportos órákon és magáncsoportok óráin a kép- és hanganyag rögzítésére vonatkozólag a nyílt csoportos órák szabályai az irányadóak.

Magáncsoport esetén lehetőség van a halasztásra, ha ezt 1 héttel előre jelzik emailen. (buda@dollhouse.hu)

Magánórák

Magánórajegyet vagy bérletet váltani személyesen a Stúdiónk recepcióján lehet a recepció nyitva tartása alatt.

A magánórán megengedett a kép- és hanganyag rögzítése és azoknak fórumokon való megosztása, amennyiben ezt a Tanítvány kéri, illetve hozzájárul.

Magánórát lemondani térítésmentesen minimum 24 órával a kezdési időpont előtt lehet, emailen (buda@dollhouse.hu).

Amennyiben 24 órán belül kerül lemondásra az óra, bepecsételésre kerül a bérletben, vagy kifizetése kell, hogy kerüljön a Stúdió részére.

Party órák

Parti órákat e-mailben lehet egyeztetni (buda@dollhouse.hu).

Az időpont lefoglalásához foglaló befizetését szoktunk kérni, a teljes díj 50%-át.

Ha a létszám 1-2 fővel módosul, akkor a fennmaradó díjat a végleges létszámnak megfelelően kell a helyszínen megfizetni, készpénzben.

A foglalót személyesen Stúdiónk recepcióján (16.00 és 20.00 óra között), vagy átutalással lehet megfizetni.

A party órákon megengedett a kép- és hanganyag rögzítése és azoknak fórumokon való megosztása, amennyiben ezt a Tanítvány kéri

A lefoglalt időpont lemondása esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, más időpont egyeztetése viszont lehetséges (szabad kapacitás függvényében).

Amennyiben a csoport, vagy bármely résztvevő alkohol, vagy bármilyen drog befolyásoltsága alatt áll, veszélyezteti az óra gördülékeny és biztonságos levezetését, a trénernek jogában áll az órát félbeszakítani.

Ebben az esetben nem áll módunkban visszafizetni a befizetett összeget.

Workshopok, fotózások

Előre meghatározott fix időpontban, egyszeri alkalommal, és fix létszámmal zajlanak.

Ezekre a programokra a részvételi díj befizetése garantálja a részvételt, melyet személyesen  Stúdiónk recepcióján lehet befizetni a recepció nyitva tartása alatt.

5 napon belüli, vagy a meghirdetett befizetési határidőn túli lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni, de átruházható másra a megvásárolt jegy.

Betegség esetén hivatalos orvosi visszaigazolás bemutatásával tudjuk visszafizetni a részvétel díját.

Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el a minimum létszámát a csoportnak, a program elmarad, melyről e-mailben kapnak tájékoztatót a részt vevők, ez esetben a befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek.

Tisztaság és Higiénia

Kérjük, hogy az órákon egészségesen és tisztán, ápoltan vegyél részt, köszönjük!

Az órák előtt testápoló vagy egyéb krém/olaj használata tilos.

Legyen mindig Nálad ásványvíz a folyadékpótlásra (vagy kérj bátran egy pohár vizet a recepción)!

Kérünk, hozz magaddal egy törölközőt, illetve legyen rajtad világos színű zokni, amennyiben olyan órát látogatsz, ahol jóga matracot vagy polifoam-ot használtok.

Kérjük, ne rakd fel a lábadat a recepció kanapéjára, illetve a falakra a termekben.

Amennyiben bármilyen rendellenességet észlelsz a Stúdióban, kérlek, jelezd azonnal a recepciósnak, trénernek.

Amennyiben szükségét érzed “Magnézia” használatának, kérlek, hozd magaddal a sajátodat.

A rudakat a használat után tisztítsd meg az óra végén a kihelyezett tisztító eszközökkel.

Az órákon ékszerek használata szigorúan tilos (karkötő, nyaklánc, nagy fülbevaló, bokalánc, deréklánc, köldök piercing), mert ezek veszélyeztetik a trükköknél testi épségedet valamint rongálják az eszközök állagát.

Kérünk, hogy amennyiben nyílt sérülésed, horzsolásod, sebed van tested bármely pontján, biztonságosan ragaszd le a területet, ezzel elkerülve a fertőzés veszélyét.

Kérünk, hogy várandósan csak a Stúdió vezetőjével egyeztetett módon látogasd az óráinkat.

Panasztétel

Komolyan vesszük minden sérelem kezelését, ezért panaszt kizárólag írásban lehet tenni emailen. A panaszokra legkésőbb 72 órán belül válaszolunk (buda@dollhouse.hu).

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8:30-20.00-ig és szombaton 9.00-16.00 működik a 06-20-234-6112-es számon. 8.30 és 16.00 között telefonon keresztül a Stúdió változó időszakonként korlátozottan elérhető. A nem fogadott hívásokat visszahívjuk 12 órán belül.

Online ügyfélszolgálat

Központi email címünkön (buda@dollhouse.hu) érdeklődés esetén 24 órán belül válaszolunk leveledre.

Kivétel ez alól a hétvége és munkaszüneti napok.

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérésekre és kérdésekre 30 napon belül válaszolunk, szintén emailen.

Étel és italfogyasztás a Stúdióban

A Stúdiókban kérjük, mellőzd az étkezéseket, italt csak műanyag palackban hozz magaddal.

Korhatár

18 éves kortól lehet részt venni a Stúdió óráin.

Fiatalabb tanítványaink írásos szülői engedéllyel látogathatják óráikat.

Mobiltelefon használat

Kérlek, mellőzd a mobiltelefonok használatát az órákon, és ne vidd be a terembe telefonodat, mert zavarhatja a többi részt vevőt az órákon.

Ez alól kivételt képeznek a magánórák és a party órák.

TILOS

A Stúdió helyiségeiben és a társasház folyosóján tilos a dohányzás.

Alkoholos és kábítószeres befolyás alatt tilos az órákat látogatni.

Betegen, koszosan vagy ápolatlanul tilos az órákon résztvenni.

Személyes tárgyak

Személyes tárgyakért a Stúdió nem vállal felelősséget, ezért kérlek maximum kézi táska méretű értékeidet vidd magaddal a terembe, vagy add le a recepción, míg részt veszel a foglalkozásokon.

Az elhagyott személyes tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, az itt hagyott tárgyakat az öltözőben elhelyezett kosárban gyűjtjük, és hetente ürítjük.

Az elhagyott és nem keresett tárgyak újrahasznosítási jogát fenntartjuk.

Mielőtt elindulsz hozzánk, kérlek, vedd figyelembe, hogy a Stúdió területén kerékpár vagy roller tárolására nincs lehetőség, és a társasház sem rendelkezik kerékpártárolóval.

Károkozás

Amennyiben a Vendég a Stúdióban kárt okoz saját hibájából, szükséges megtérítenie a Stúdióban, vagy bármely eszközében keletkezett kárt.

A fenti intézkedésekkel Vendégeink érdekeit és épségét védjük, illetve a Stúdió gördülékeny működését biztosítjuk, hogy az itt eltöltött szabadidő minden Vendégünk számára hasznosan és magas színvonalon teljen!

A regisztrációddal és óráinkon való részvételeddel egyúttal elfogadod a házirendünket, az abban foglalt szabályokat és feltételeket.

Köszönjük az együttműködést!