Az aktív sportéletet élők napjait-heteit sokszor keserítik meg apróbb sérülések, húzódások, vagy akár a mozgástartomány különböző mértékű, zavaró csökkenése.

Mi a sérülések, húzódások megelőzésére és mozgástartományunk növelésére szeretnénk fejezni a hangsúlyt. Hisszük, hogy testünk szöveteinek megfelelő lazítása, karbantartása, az izmok, inak megfelelő nyújtása az, ami megelőzi a sérüléseket, húzódásokat, és ami segít megőrizni és tágítani mozgástartományunkat.
 
Ezért Maczik Rita gyógytornász manuálterapeutával a Dollhouse Sportegyesület olyan workshopra vár Mindenkit szeretettel, ahol a:
Mi az a henger? Hogyan, hol, mennyit, mikor és mennyiszer használjam? 
Mi az a labda? Mikor, hol és hogyan használjam? 
Mi a különbség a henger és labda közt? 
Nyújtás vagy hengerezés, mikor melyik?
kérdésekre találunk válaszokat.
 
A workshopon pici elmélet, sok gyakorlati útmutatás lesz, illetve egyéni problémákra konkrét hengerezési és nyújtási tanácsok is kérhetők.
 
A 90 perces workshop ára 8 000 ft, aminek befizetésével Sportegyesületünk éves tagdíja is kiváltható. 
 
Jelentkezni és további információkat kérni a Stúdió recepcióján, a dse@dollhouse.hu email címen, vagy a Dollhouse Rúd és Légtorna Sportegyesület Fb/ messenger elerhetőségén tudtok. A workshopon a helyeteket a részvételi díj befizetésével tudjátok biztosítani a helyeteket. 
 
Jelentkezési határidő:
2023. december 9. workshopra: 2023. november 30. A részvételi díj befizetési határideje 2023. december 7.
2023. december 16. workshopra: 2023. december december 7. A részvételi díj befizetési határideje 2023. december 14.