A Dollhouse Házi Bajnokságán

• rúdtánc kezdő és haladó

• exotic rúdtánc kezdő és haladó

• artista levegős eszközök: karika, trapéz, silk, gurtni, kötél, lánc

ágakban nyílik lehetőség megmutatni tudásotokat Szeretteiteknek, és/vagy bemutatni verseny koreográfiátokat baráti közegben.

A rúdtánc ágon belül kezdő és haladó kategóriákban a szintrendszerünk szerinti trükköket tudjátok bemutatni zenei alappal, koreográfiába foglalva.

Az exotic rúdtánc ágon belül szintén kezdő és haladó kategóriákat indítunk; az orosz, illetve az ausztrál stílus is egyaránt elfogadott mindkét kategóriában, zenei alappal, koreográfiába foglalva várjuk előadásaitokat. Platformos magassarkú szandál vagy csizma használata ebben az ágban kötelező, a platformhasználat technikai tudása a technikai pontok megítélésénél külön szempont.

A levegős ágon belül vegyes kategóriában várjuk az ugyancsak zenei alapra ültetett koreográfiátokat.

A produkciók lehetnek egyéni vagy páros előadások valamennyi ágban.

A bajnokságon mindhárom ágban minimum két és fél perces, maximum három és fél perces koreográfiába foglalt előadással lehet részt venni.

A produkció értékelésénél a bemutatott trükkök nehézségével azonos mértékben számít az előadás művészi mélysége– a mozdulatok kidolgozottsága és a zenével való összhang is.

A házi bajnokság jó alkalom arra, hogy ismert helyen, ismerős arcok előtt mutathasd meg azt, hogy mennyit fejlődtél, hogy milyen érzések rejlenek Benned, és remek alkalom arra is, hogy felmérd, milyen lehetőségek állnak még előtted.

A rudak beállítása a bajnokságon: a rendezői jobb oldali forgó, a rendezői bal oldali fix. Az exotic rúdtánc kategóriában a forgó rúd használata nem kötelező. A levegős eszközöknél a felfüggesztési pontok alatt ~330 cm a belmagasság.

A Házi Bajnokságra nevezési díj nincsen.

A bajnokságra a Dollhouse Stúdió, illetve más stúdiók tanítványai is jelentkezhetnek. Jelentkezni a dse@dollhouse.hu email címen, vagy személyesen a Dollhouse recepcióján tudtok.

A felkészülésben a segítségedre leszünk mi is, igény esetén rendszeres felkészítő csoportos órákat illesztünk az órarendbe, illetve magánórákat is szívesen vállalnak trénereink.

Időpontokról, árakról érdeklődjetek a Stúdió elérhetőségein, a Dollhouse recepcióján, vagy emailen (buda@dollhouse.hu), vagy telefonon (+36-20-234-6112).