Stúdiónkban hagyományosan minden év elején házi bajnokságot tartunk, jövőre sem lesz ez másképp.

Az alábbi kategóriákban lehet indulni:

A rúdtáncon belül kezdő és haladó kategóriákban.

Az exotic rúdtáncon belül nem lesznek külön kategóriák, az orosz, illetve az ausztrál stílus is elfogadott.

A levegős ágon belül aerial straps, aerial hoop, aerial silk és aerial rope alágakban.

A produkciók lehetnek egyéni vagy páros előadások.

A bajnokságon mindhárom ágban minimum két perces, maximum három és fél perces koreográfiába foglalt előadással lehet részt venni.

A produkció értékelésénél a bemutatott trükkök nehézségével azonos mértékben számít az előadás művészi mélysége – a mozdulatok kidolgozottsága és a zenével való összhang is.

A házi bajnokság jó alkalom arra, hogy ismert helyen, ismerős arcok előtt mutathasd meg azt, hogy mennyit fejlődtél, hogy milyen érzések rejlenek Benned, és remek alkalom arra is, hogy felmérd, milyen lehetőségek állnak még előtted.

A rudak beállítása a bajnokságon: a rendezői jobb oldali forgó, a rendezői bal oldali fix. Az exotic rúdtánc kategóriában a forgó rúd használata nem kötelező.

A házibajnokságra nevezési díj nincsen.

A bajnokságra a Dollhouse Stúdió, illetve más stúdiók tanítványai is jelentkezhetnek.

A felkészülésben a segítségedre leszünk mi is, igény esetén rendszeres felkészítő csoportos órákat illesztünk az órarendbe, illetve magánórákat is szívesen vállalnak trénereink.

Időpontokról, árakról érdeklődjetek a Stúdió elérhetőségein, a Dollhouse Buda recepcióján, vagy emailen (buda@dollhouse.hu), vagy telefonon (+36-20-234-6112).