2018. szeptember 7-9. között Dmitry Akimenko (Dima) orosz származású koreográfus lesz a vendégünk, akinek floor-work, kortárs rúd, ugrástechnika, kortárs jazz, és stretching workshopjain vehettek részt. 

https://www.instagram.com/dmitry.akimenko/

A moszkvai Stage Stúdió oktatója 7 évesen kezdett táncolni, klasszikus és néptáncot az alap és középfokú művészeti iskolában sajátította el. 2 évre a brake tánc mellett kötelezte el magát, majd felvételt nyert a Moszkvai Állami Kulturális és Művészeti Egyetemre, ahol 2010-ben koreográfusként szerzett diplomát. Szerepelt táncosként musicalekben, olyan közismert darabokban, mint a Brémai muzsikusok, az Eastwicki Boszorkányok agy a Mester és Margarita, 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezik. A moszkvai oktatói tevékenysége mellett számos külföldi workshopot is tartott már Európában és Ázsiában is. Táncosként, koreográfusként talált rá a boldogságra és élete értelmére. Táncával, egyéni és egyedi koreográfiáin keresztül, kommunikál a Világgal és a benne élő, munkássága iránt érdeklődő emberekkel.

Dima workshopjait kezdő, haladó vagy profi tudású, a tánc örömét érezni vágyó fiataloknak és idősebbeknek is ajánljuk egyaránt.

A worksopok nem épülnek egymásra, így egy-egy választott workshop-on is lehetséges a részvétel. 

Egy workshop ára 13 000 HUF. Több workshop-on való részvétel esetén a workshop ára 11 500 HUF/workshop.

Magánórákra Dimával 2018. szeptember 8-án, vasárnap lesz lehetőség. A 60 perces magánóra ára 20 000 HUF, a 90 perces magánóra ára 23 000 HUF.

A workshop-okra jelentkezni 2018. augusztus 31-ig lehet a buda@dollhouse.hu email címen, a 06-20-234-6112 illetve személyesen a Dollhouse Buda Recepcióján (1114 Budapest, Villányi út 6. I.em.9.).

A workshop részvételi díját befizetni a jelentkezést követően 5 munkanapon belül átutalással vagy a Dollhouse Buda Stúdió recepcióján készpénzben lehet.  A részvételt lemondani vagy módosítani 2018 augusztus 31.-ig lehetséges.