Nyári Játék Tanítványainknak

június 1. 16:59 DHBuda
A játék 2017. június, július és augusztus hónapokban érvényes. Havonta egy darab 25% kedvezményre jogosító utalványt sorsolunk ki a résztvevők között.

Örömmel tapasztaljuk nap mint nap, hogy jól érzitek magatokat nálunk, az órák közben és a társaságban is. Szeretnénk ezt az örömöt minél több emberrel megosztani, és annak is további jókedvet okozni, aki ebben a segítségünkre lesz!

Havonta egy darab 25% kedvezményre jogosító utalványt sorsolunk ki azok között, akik a Facebook vagy az Instagram közösségi oldalakon nyilvánosan, vagy legalább 2000 tagot számláló csoportban havonta legalább két alkalommal posztolnak más-más képet vagy videót arról, ami adott napon a legnagyobb örömet okozta számukra Stúdiónkban és bejelentkeznek a Dollhouse Pole-fitness & Arial Skills Studio Buda-ba, vagy a posztban bejelölik a Stúdiót.

A bejelentkezések, illetve bejelölések alapján tudjuk rögzíteni a játékban résztvevők nevét. A sorsolás a következő hónap első munkanapján történik, a nyertes nevét Stúdiónk recepcióján, illetve Facebook oldalunkon tesszük közzé. A játék 2017. június, július és augusztus hónapokban érvényes, és abban bármely tanítványunk részt vehet. A kedvezményre jogosító utalvány Stúdiónkban vásárolható bármely bérlet típusra beváltható egy alkalommal.

A játékban részt vevő tanítványok egyúttal hozzájárulásukat adják Stúdiónk számára az általuk a játék részeként posztolt kép, illetve videó megosztásához Stúdiónk online felületein.

A játék nyertesei:

2017. június havi nyertesünk Csóri Andi lett az alábbi két csodaszép képével.

 

 

Július havi nyertesünk Dobos Richárd lett 2017. július 6-án az Instagramon közzétett videójával, valamint 2017. július 23-án a Facebookon közzétett fotójával.

 

 

Az augusztusi nyertesünk Udvardy Sára, két, az Instagramon (augusztus 7-én és augusztus 25-én) közzétett fantasztikus videójával!

 

Ez évre véget ért nyári játékunk, de hamarosan újabb kihívás elé állítunk Benneteket!