Stúdiónkban hagyományosan minden év elején házi bajnokságot tartunk, jövőre sem lesz ez másképp.

A rúdtáncon belül kezdő és haladó kategóriákat, a légtornán belül pedig aerial hoop, aerial silk és aerial rope alágakban mérhetitek össze tudásotokat. Az exotic rúdtáncon belül nem lesznek külön kategóriák, a stílus tekintetében pedig az orosz, illetve az ausztrál is elfogadott.

A produkciók lehetnek egyéni vagy páros előadások.

A bajnokságon mindhárom ágban minimum két perces, maximum három és fél perces koreográfiába foglalt előadással lehet részt venni.

A produkció értékelésénél a bemutatott trükkök nehézségével azonos mértékben számít az előadás művészi mélysége – a mozdulatok kidolgozottsága és a zenével való összhang is.

A házi bajnokság jó alkalom arra, hogy ismert helyen, ismerős arcok előtt mutathasd meg azt, hogy mennyit fejlődtél, hogy milyen érzések rejlenek Benned, és remek alkalom arra is, hogy felmérd, milyen lehetőségek állnak még előtted.

A rudak beállítása a bajnokságon: a rendezői jobb oldali fix, a rendezői bal oldali forgó. Az exotic rúdtánc kategóriában a forgó rúd használata nem kötelező.

A házibajnokságra nevezési díj nincsen.

A bajnokságra a Dollhouse Stúdió, illetve más stúdiók tanítványai is jelentkezhetnek.

A felkészülésben a segítségedre leszünk mis is, igény esetén rendszeres felkészítő csoportos órákat illesztünk az órarendbe, illetve magánórákat is szívesen vállalnak trénereink.

Időpontokról, árakról érdeklődjetek a Stúdió elérhetőségein, a Dollhouse Buda recepcióján, vagy emailen (buda@dollhouse.hu), vagy telefonon (+36-20-234-6112).