Stúdiónkban hagyományosan minden év elején házi bajnokságot tartunk, jövőre sem lesz ez másképp.

2018. február 17-én, szombaton rúdtánc és légtorna ágban is próbára tehetitek magatokat, illetve bemutathatjátok tudásotokat Szeretteiteknek.  

A rúdtáncon belül kezdő és haladó kategóriákat, a légtornán belül pedig aerial hoop és aerial silk alágakban mérhetitek össze tudásotokat.

A bajnokságon mindkét ágban másfél-másfél perces koreográfiába foglalt előadással lehet részt venni.

A produkció értékelésénél a bemutatott trükkök nehézségével azonos mértékben számít az előadás művészi mélysége – a mozdulatok kidolgozottsága és a zenével való összhang is.

A házi bajnokság jó alkalom arra, hogy ismert helyen, ismerős arcok előtt mutathasd meg azt, hogy mennyit fejlődtél, hogy milyen érzések rejlenek Benned, és remek alkalom arra is, hogy felmérd, milyen lehetőségek állnak még előtted.

A felkészülésben a segítségedre leszünk mis is, igény esetén rendszeres felkészítő csoportos órákat illesztünk az órarendbe, illetve magánórákat is szívesen vállalnak trénereink.

 

Időpontokról, árakról érdeklődjetek a Stúdió elérhetőségein, a Dollhouse Buda recepcióján, vagy emailen (buda@dollhouse.hu) vagy telefonon (+36-20-234-6112).