Helyszín: Weryus Tánc- és Mozgásstúdió, 1066 Budapest, Teréz krt 4., bejárat a Dohnányi Ernő utca felől

Időpontok:

2019. március 2. 14.00   HALADÓ FLOOR WORK TECHNIKA 90 perc

2019. március 2. 15.45   HALADÓ FLOOR WORK KOMBINÁCIÓ 90 perc

2019. március 2. 17.30   KEZDŐ FLOOR WORK TECHNIKA ÉS KOMBINÁCIÓ 90 perc

Egy workshop ára 13 000 HUF. Két workshop-on való részvétel esetén a workshop ára 11 500 HUF/workshop, három workshopon való részvétel esetén a workshop ára 10 500 HUF/workshop.

Magánórákra Dimával 2018. március 3-án, vasárnap lesz lehetőség. A 60 perces magánóra ára 20 000 HUF, a 90 perces magánóra ára 23 000 HUF.

A workshop-okra jelentkezni 2019. február 27-ig lehet a buda@dollhouse.hu email címen, a 06-20-234-6112 telefonszámon, illetve személyesen a Dollhouse Buda Recepcióján (1114 Budapest, Villányi út 6. I.em.9.).

A workshop részvételi díját befizetni a jelentkezés elfogadását követően 2019. február 28-ig átutalással vagy a Dollhouse Buda Stúdió recepcióján készpénzben lehet. A részvételt lemondani vagy módosítani 2019. február 28.-ig lehetséges.

 


A FLOORWORK TECHNIKA workshop-on az egyes, Dima által választott, technikai elemek megismerése, gyakorlása és megtanulása van a fókuszban. Egy-két elem kombinálását is gyakorolhatják a résztvevők, koreográfi összeállítására azonban nem kerül sor.

A FLOORWORK KOMBINÁCÓ  worksop-on a középpontban maga a tánc: adott zenére Dima által készített egyedi koreográfiát tanulhatnak meg a résztvevők. A koreográfiát alkotó technikai elemek áttekintését követően a workshopon az egyes elemek kombinációjából alkotott koreográfia megtanulásán és kigyakorlásán van a hangsúly.

A FLOORWORK TECHNIKA ÉS KOMBINÁCÓ  worksop egyenlő mértékben koncentrál adott zenére Dima által készített egyedi koreográfi megtanulására és a koreográfiát alkotó technikai elemek gyakorlására.

Ajánlott öltözet: kényelmes poló vagy top, kényelmes nadrág vagy leggings, zokni vagy gyakorló balett cipő , valamint térdvédő
További információ: Törölköző és ásványvíz szükséges!

Dmitry Akimenko (Dima)
koreográfus

A moszkvai Stage Stúdió oktatója 7 évesen kezdett táncolni, klasszikus és néptáncot az alap és középfokú művészeti iskolában sajátította el. 2 évre a brake tánc mellett kötelezte el magát, majd felvételt nyert a Moszkvai Állami Kulturális és Művészeti Egyetemre, ahol 2010-ben koreográfusként szerzett diplomát. Szerepelt táncosként musicalekben, olyan közismert darabokban, mint a Brémai muzsikusok, az Eastwicki Boszorkányok agy a Mester és Margarita, 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezik. A moszkvai oktatói tevékenysége mellett számos külföldi workshopot is tartott már Európában és Ázsiában is. Táncosként, koreográfusként talált rá a boldogságra és élete értelmére. Táncával, egyéni és egyedi koreográfiáin keresztül, kommunikál a Világgal és a benne élő, munkássága iránt érdeklődő emberekkel.
Dima workshopjait kezdő, haladó vagy profi tudású, a tánc örömét érezni vágyó fiataloknak és idősebbeknek is ajánljuk egyaránt.